Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Mario Gomez gespot in Amsterdam’

Mario Gomez is vandaag gespot in Amsterdam. Tophockeyer Quirijn Caspers zag hem en uitte dit op Twitter. Er gaan nu geruchten rond dat Ajax mag hopen op de spits van Fiorentina. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Besiktas. De international van Duitsland wil Turkije verlaten vanwege de politieke spanningen aldaar. Ajax zoekt een opvolger […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Mario Gomez gespot in Amsterdam’

Mario Gomez is vandaag gespot in Amsterdam. Tophockeyer Quirijn Caspers zag hem en uitte dit op Twitter. Er gaan nu geruchten rond dat Ajax mag hopen op de spits van Fiorentina. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Besiktas. De international van Duitsland wil Turkije verlaten vanwege de politieke spanningen aldaar. Ajax zoekt een opvolger […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *